Bilder från the day med Frida och Linnea.

                
(ursäkta en del flumbilder, vi var inte seriösa, jag lovar ;)


Tisdag.

Kom precis hem från fotbollsträning, nästsista ute träningen. Tråkigt, jag älskar ju fotboll!
Iaf, vi fick godis, eller man tävlade om godis. Och det gick inte så jättebra för mitt lag, kom etta en gång, tvåa typ en eller två gånger, resten sist, och man gjorde ganska många olika grenar. När vi spelade match de sista tiominutrarna, vann vi iaf, så vi fick nästan allt det sista godiset. :)
Tidigare idag, efter skolan var jag med Frida och Matilda. Matilda skulle köpa skor så det gick vi och gjorde, sen gick vi till boulevard (stavning?) och fika, eller jag smakade av dom och delade en dricka med Matilda, för jag hade inga pengar..
Vid tjugo i sex åkte vi hem, och på vägen hem var jag och Frida nog roligast, haha. Yes vi har sjuk humor (A) Skrek över hela korsängen typ, haha, de va kul :) Nu ska jag snart hoppa in i duschen.
Puss :*


Tråkigt.

Har absolut ingenting att göra just nu. Väntar på Frida och Matilda. Då då lägger jag in lite "tester" istället :b


NU

Har du på dig : Jeans, Kofta, Linne.
Du mår : Inget vidare.
Har du håret : Utsläppt, med luggen uppsatt.
Tänker du på : Allt för mycke.
Är i din närvaro : Mobil.

DEN HÄR MÅNADEN
Har du gråtit : Nej, eller jo när johanna sköt en boll på min näsa. Haha.
Har du skrattat : Alltid.
Har du mått : Sådär
Har du ljugit : Nej
Har du slagit någon : Nej.
Har du handlat kläder : Faktiskt inte.
Har du förlorat en vän : Jag vet inte.


VILL DU

Vara milionär : Såklart man vill, vem vill inte? ;o
Krama någon just nu : Jo.
Gråta : Nej!
Skratta : Jo.
Vara med någon just nu : Japp, men Frida och Matilda kommer snart :)
Ta bort något från ditt ansikte : Fräknar :o


VILKEN/VILKA
Hårfärg har du : blond
Ögonfärg har du : Grön-blåa.
Förälder gillar du mest : Båda lika mycket.
Är din bästa vänner/vän : Jag vet inte längre.
Kille gillar du mest : Pass.


ANNAT
Din mobil är med överallt : Alltid.
Du ringer mer än du smsar : Nej.
Du har tröstat någon : Jo,
Någon har tröstat dig : Aa.
Du vill ha någon just nu : Nej.

SVARA
Brunett eller blondin : Blondin
Matte eller SO : SO
Lata eller springa : Olika.
Skratta eller gråta : Skratta.


Dagens låt(ar) 29/9.



Jonas Brothers - When you look me in your eyes

 
Jonas Brothers - Play my music


Jonas Brothers - Pushing me away

Ny skolvecka.

Gått i skolan nu i mer än en månad. Jag orkar inte mer. Det är för tråkigt, eller inte att träffa folk då men att plugga.
Kort dag idag, slutade halv två. Cyklade hem och har ätit lite. Nu ska jag antingen städa, plugga, ut och fotografera eller sitta vid datan. Datan och fotografera låter mest lockande, så ska nog gå ut och ta några bilder, sen photoshopa lite. Kanske en ny höstdesign, vi får se. Vid tre blir det till att träffa Frida, Johanna och Matilda på stan. Måste kolla efter värmebyxor, får så jäkla ont i baksida lår. Ajaj. Sen ska vi väl kolla lite annat också.
Puss :*

Serietvåa!


Fanna BK F95 <3


Söndag.

Var tvungen att gå upp sju imorse. Åt frukost och packa det sista innan jag åkte till Johanna. Vi hade ju matchsamling åtta. Men jag var rätt pigg ändå. Matchen gick bra, vi vann med 3-1 och det betyder att vi sluta tvåa i serien, två poäng efter håbo! Härligt tjejer! :D
När matchen var slut segade jag och johanna som alltid. Vi åkte hem till henne för att laga mat, vrålhungrig! Tog det lugnt och kollade på barnprogram. Sen var det dags att gå ut och försöka sälja fryspåsar, kolor och chokladbollar. Gick inge vidare, fast vi fick fyra saker sålda var iaf.
Efter det var vi trötta och ont i benen, så då började vi leta efter vhs-spelaren och barnfilmerna. Tog ett bra tag innan vi hittade de och fick igång de. Tittade på pippi. Hahaha.
Fast nu orkar jag inte skriva mer. Blir säng tidigt ikväll, ska försöka iaf.
Puss :*

Åååååh!


Upptäckte precis denna skönhet, en Sony Ericsson C905, precis vad jag vill ha.
En mobil med 8.0 megapixel kamera, det skulle faktiskt inte sitta fel.
Och jag är i stort behov av en ny mobil, men jag kan ju bara drömma, jag kommer aldrig få en ny ;/

Tors-Lör.

Har haft fullt upp nu de lediga dagarna, så jag har helt enkelt inte kunnat uppdatera.
I torsdags gick jag upp runt halv 10, och fixade lite sen vid tolv kom frida hit. Vi gjorde inte så mycket, för vi skulle åka och möta linnea. Mötte henne vid vattenparken, och cyklade vidare i jakt efter en lekpark, haha. Hittade öriket, men där var det smockfullt med barn, så då cyklade vi vidare. Hittade ingen lekpark utan hamna nånstans vi aldrig hade var, bland annat utanför en kyrkogård som vi inte ens visste att den fanns. Så utan för den stod vi och prata en stund innan vi kom på att man kanske inte skulle så där o glo in. Haha. Hittade en liten lekpark, som inte var så rolig. Men pratade där ett tag, och gungade. Efter ett tag tröttnade vi, så då skulle vi försöka ta oss hem till mig, in mot stan mer. Gick faktiskt bra att cykla ut därifrån. Väl hemma hos mig hämtade vi bara min väska och sen åkte vi vidare upp till linnea. Där gjorde vi nästan ingenting, eller jo linnea packa sin väska, eftersom båda vi sov hemma hos frida natten mellan torsdan och fredan. Innan vi cyklade hem till frida stannade vi på ica och köpte chips :) Väl hemma hos frida åt vi och sen blev det dags för mig och frida att träna fotboll. Rätt lugn träning och vi fick lov att sluta en halvtimme tidigare för att man knappt såg något i mörkret och dimman. Eftersom frida och dom renoverar deras badrum så duschade vi på fanna ip, och båda hade glömt linnen, så cyklade hem i bara tjocktröja, vilket inte var särskilt skönt. På kvällen sen var jag och frida hyperflummiga, bilder ska läggas in.
På fredagen vaknade jag upp på luftmadrassen bredvid linnea. Vi kollade klart på filmen vi börjat sett innan vi sedan åt frukost. Segade hela förmiddan, men vid kvart i ett åkte jag och frida förbi hos matilda och linnea åkte hem. Hämtade henne och sedan for vi vidare hem till mig. Jag packade om lite och så, sen upp till lollo, där vi skulle sova +johanna och sara. Kvällen blev riktigt lyckad, askul rentutsagt.
Somnade vid halv 1 - 1 kanske klockan var, frida och jag, för vi var jättetrötta. Dom andra låg och kolla på film, haha.
Idag har det bara varit slappdag, vi slöa hela dagen. Jag och johanna åkte hem vid halv två en stund bara för att äta, sen åkte vi tillbaks. Där fortsattes det att slappas, ingen av dom hade klätt på sig än utan gick fortfarande i pyjamas.
Nu ska jag packa tills imorgon, så vi har sista seriematchen och om vi vinner den slutar vi 2:a i serien. :D Så önska oss lycka till.
Puss :*

Dagens låt 27/9.


Vendela Palmgren - Här är jag

Nya kläder!


Dessa kläder från Streetoutlet.com skulle inte sitta fel i min garderob :)

WIHOOU :D

Nu har vi äntligen två dagars ledighet :D
Iaf, ganska lugn dag idag. Skrev först ut lite papper, sen skulle jag +min basgrupp ut till boffen för att bygga broar. Så jävla tråkigt. Sen var det till att mest gå runt, blev även godkänd på sv14 och sen föreläsning.
Smart som jag var så hade jag glömt idrottskläder pga att jag gick upp jättesent imorse, så då fick jag lov att cykla hem och hämta dom, men jag hade iaf Vilma som sällskap :)
Cykla upp till skolan, magasinet för att byta om sen cyklade vi vidare mot fagerskogen för orientering. Och jag har ju värsta skills på att cykla också så jag ramlade, skrapa upp hela knät i gruset, duktigt nathalie -.-'
Sprang med karin på orienteringen, gick jättebra för oss, förutom att vi inte hitta sista kontrollen först, tog typ hundraår att hitta den. Men tillslut, när vi väl hitta den mitt inne i skogen så fanns det ingen sån där trycksak. Så då sprang vi ut därifrån. My och matilda hade ju redan stuckit och my hade mina nycklar, så att jag fick vänta där på att jossan skulle komma ut med dom ist.
Slutade tre sen.
Åkte hem och käka lite, sen cyklade jag upp till Frida, där även johanna var. Vi prata lite och kollade på film, Varg nånting (?) Den va väl ganska bra faktiskt. Vid sex var filmen slut och då åkte jag & johanna hem för att äta.
Johanna kom tillbaka till mig sen vid halv sju, då en film börja på tv, When a Stranger calls. Var väl okej.
Och efter det vare så jävla kul.
Johanna ba:
- Men det är dåligt att man inte ser dom rätta färgerna ibland,
- NU GÅR JAG HEM!!!!!!!!!!!
och det lät så jävla kul, haha. Jo vi har bäst humor, ja vi vet :)
Vid nio gick jag med henne en bit, även fast hon bor jäääättenära. Sen blev det tv, Oskyldigt dömd, nån ny tvserie.
Men nu ska jag snart gå och lägga mig och lyssna på musik.
Godnatt, puss :*

Måndag kväll.

Kom hem för en stund sen. Var och träna med Frida som alla måndagar, även fast det är tråkigt, men med frida blir allt kul ;) Haha. Efter vi hade duschat på I-huset, så hällde vi ut vattnet i papperskorgen, och precis när vi gick så ramla påsen ur korgen, hahahaha. Fan vad vi garva. :) Sen när vi skulle cykla hem så följde jag med henne en bit, men där jag hade tänkt att svänga av, vare kolmörkt, så jag vågade inte cykla där själv så då fick hon cykla med mig där. Sen ringde jag felicia och prata med henne tills jag var hemma.
Nu sitter jag här och har tänt ljus och poppat popcorn, ska snart nöta oth. Men det får jag inte förns nio, för både jag och frida ska nöta men först skulle båda va inne på msn, hahaha :D
Puss :*

Dagens låt 22/9.


Mario - Stuttering

GratisRefill.se

Trött på att betala kontantkortet hela tiden när det tar slut?
Nu finns ett billigare sätt. Du samlar poäng på GratisRefill.se istället.
Där får du välja ett helt valfritt kontantkort när du samlat ihop 500p.
Så gör som jag, bli medlem på: http://www.gratisrefill.se/?r=21332 !

Suck.

Känner att jag egentligen borde plugga. Har ju kunnat gjort det sen jag kom hem istället för att göra ingenting. Snart kommer nog johanna hit, och ikväll ska jag träna. Åååh, engelska steg 10 ska ju vara godkänt den här veckan. Kommer kanske hinna lämna in, men inte hinna redovisa.
Det här är jobbigt. Jag får väl ta och plugga och städa ikväll/natt istället då.
Iaf, snart kommer johanna och då ska vi ut och sälja all skit, höhö fryspåsar, chokladbollar och godis. Tråkigt, och det är jättemycket så jag vill ju bli av med det.
Puss :*

Bilder från igår.


Efter vi hade haft i haiwa.


Matlagning.


Lollo vid bordet.

(jag vet, jag har världens kassaste mobilkamera)

Lyckat.

Igår kväll blev väldigt lyckad. Kom hem till Lollo vid sex tror jag klockan var. Då lagade vi mat, spaghetti med bacon blev det. Vi var nog bäst (: Ska lägga upp bilder, men eftersom jag glömde kamera hemma och min mobilkamera är sämst så får jag vänta tills lollo skickar, men några bra har jag så dom kan jag lägga upp. Juste vi drack nog äckligaste cidern också :o skulle va äppelsmak men smakade fan öl, bläää! Så vi tömde ut den äckliga drickan och hällde i Haiwa i flaskan istället, mycket godare.
Efter maten cyklade vi ner till coop, för vi skulle köpa godis. Och eftersom det var rugby sm här så vare nå konstiga typer där, en typ hade ticks eller nåt, han gjorde nå cp, hela tiden, vi kunde inte låta bli att skratta, haha. Sen när vi skulle betala, så vare några framför som börja trycka på den där saken där man kan köpa kondomer från o ba skrek rätt ut till nån bakom: HAHA DET FINNS JU NÄCKEN. å då svarade han bakom ba: NEJ MEN SLUTA, DET ÄR JU MIN STORLEK ;s Haha. Sen cyklade vi hem till Lollo igen.
Pratade då med Frida och Matilda, som var på nån tråkig tjejmiddag. Så mötte dom en timme senare typ, och dom hade ju totalt missuppfattat vad jag och lollo sa att dom skulle göra. Så vi åkte hem till Johanna och drack typ bubblis, men vi hade tagit bort etiketten o sa att det var alkohol i, och dom gick på de. Kollade på film, Hipp hipp hora. Och den var slut vid tolv så då cyklade jag och lollo hem. La oss i soffan och kolla på film och åt godis. Jag somnade ju några ggr och lollo hade tydligen väckt mig med att ha kastat gosedjur på mig. haha. Vid halv två gick vi och pumpa upp min madrass sen somna vi.
Vaknade sen vid tjugo över tio, gjorde frukost och tittade klart på filmen som vi började se när vi kom hem från johanna, Bottoms up tror jag den hette. När den var slut så kollade vi på en annan film, som jag har glömt bort vad den hette. Satt i pyjamas och åt godis.
Vid tio i ett var den filmen slut och då gjorde vi oss iordning. Sen cyklade vi hem till mig och åt. Efter en stund kom Johanna, Frida och Matilda. Vi gjorde inte så speciellt mycket. Vid typ halv fyra åkte frida och matilda, då gick vi andra och försökte sälja plastpåsar, chokladbollar och kolor. Men av alla vi plinga på hos var antingen inte hemma elelr så ville dom inte ha. Men jag fick iallafall en såld.
Kom hem nu för ett tag sen, då gick jag ut med Chico en sväng.
Nu väntar jag på att mamma, andreas och mormor ska komma hem med mat. Haha, jag är hungrig ju.
Puss :*


:D

Sista inlägget för dagen.
Har bara slappat sen jag kom hem från matchen. Världens träningsvärk och trött. Fast jag har inte kunnat somna.
Iaf, kvällen kommer att spenderas hos Lollo med filmmys förmodligen :) där ska jag även sova sen. Så nå mer härifrån blire nog inte. Men nu ska jag nog ta och ringa Lollo, eller iaf skicka ett sms.
Puss :*


Stort behov av..


PENGAR!!!!!!!


Dagens låt 20/9.


Frida Fröjd - Aldrig vågat förklara

Lördag.

Discot igår var rätt kul faktiskt. Dansade ju o så, så har världens träningsvärk nu. Ajajaj. Jag och Felicia gick hem därifrån vid halv tolv, sen somnade vi. Haha.
Vaknade först i morse 20 i 9, mamma ringde. Då kunde inte jag somna om till 9. Så låg vaken.
Vi gick upp och åt lite frukost o bytte om. Kvart i tio åkte vi till idrottshuset för matchsamling.
Matchen mot ESK slutade 1-1, fast vi hade ngra chanser. Sen segade jag och johanna som fan, cyklade förbi hos bästavän för att hämta min tjuga och sen hem. Nu ligger jag här och vilar lite, ska nog träffa lollo snart och får väl se om jag får med henne och sälja lite. Sen ikv blire film mys ! :)
Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag säkert kommer ha.
Puss :*

MATCH!

FANNA BK - ESK

20/9 KL. 11 PÅ K-ÄNGSFÄLTET.

BE THERE!

Äntligen helg!

Har precis käkat lite, slutade skolan för drygt en halvtimme sen. Ska packa nu, för ska till bästavän och sova där. :)
Ikv blire även disco med en massa folk! :D så det ska försökas ta endel bilder, men hure går me de, får vi se ;D
Puss :*


Dagens låt 18/9.


The Larssons (Toppen, Estet) - Vi svävar fram

Snart helg.

Segdag, men snabb vecka. Blev godkänd på matten idag, röd pist också :) I skolan har det annars inte hänt så mycket. Hem en snabbis och käka lite, då kom även Johanna. Vi drog vidare till stan, o då kom Lollo också! :D Kika runt lite och vid typ halv 5 drog johanna. Lollo och jag fortsatte att kolla lite. Sen åkte vi också hem, strax innan fem. Åt lite mat, bytte om sen förbi hos Johanna, där även bästavän var :) därifrån cyklade vi upp till fannaip för fotbollsträning. Träningen börja lite senare, för att vi kolla lite på f94 som spelade. Tyvärr så förlorade de med 1-3 mot esk.. Träningen började, gick ganska bra idag faktiskt. Och jag och bästavän hade ju inte lite skills på att va ryggmotrygg och lyckas gå upp! :o vi va fan bäst, haha ! Nu sitter jag bara här, och gör nästan ingenting, så tänkte slänga upp ett par inlägg här ist. :)
Puss :*

Brännboll.

Samling vid idrottshuset imorse. Hade brännboll hela förmiddan, min basgrupp kom iaf 2:a :) haha. Sen byta om, och innan vi åkte upp till skolan drog jag, My, Matilda och Vilma till coop. Påvägen upp till skolan var jag såååå duktig på att cykla. Cyklade in i ett par buskar och fick lekisbarn att peka på mig o asgarva -.-' så resten av vägen bestod av skratt, från my och matilda. När vi väl var framme vid skolan, som var typ klockan halv 1, blev det lunch. Asstark kycklinggryta :o men annars vare gott (: Gjorde även nästan klart svenska steg 14. Sen vid 4 kom lollo. Blev väl mest prat, för båda var trötta. Men mkt skratt som alltid. Vid sex skulle hon hem och då vare att gå förbi den lääääskiga hunden :o, så där fick jag göra henne sällskap. Nejmen nu ska jag gå och äta.
Puss :*

Träning.

Kom precis ur duschen.
Vid typ tjugo i fem kom dom sega barnen Johanna, Frida och Matilda. Prata lite o så, sen skulle jag äta och johanna med. Vid tjugo över sex, drog vi till idrottsfältet för att träna, gick ganska bra faktiskt. Men nu ska jag titta på film och sen blire sleep-time, för jag är trött.
Puss :*

Foto.

Sitter här och väntar på tre sega barn -.- Blir stan sen tror jag.
Idag i skolan iaf, tråkigt. Spanska först, sen lunch, brobygge sen stressa för att fixa till skolkortet som togs idag. Vi fick 10min på oss :o Sen kort iaf, jag blev noog fulast! Det var väl typ det som hänt idag. Eller, jag och Isabelle gick runt och fråga folk efter pengar, men ingen hade jue, så sen kollar vi i hennes jacka också hon ba: Oj då, jag hade visst lite pengar. Jag ba: liiiiiite? :o hon hade fan 300, haha! Bg, det var nog dryyygast.
Nu ska jag terra matilda lite. För nu tkr jag att dom kan komma.
Puss :*


Dagens låt 15/9.


Daniel Powter - Next plane home

Gratisbio.se


Gratismakeup.se

 

Ja, namnet säger allt. Helt gratis smink.
Klicka på länken, sen registrera och prova själv :)

Måndag.

Försov mig imorse, till åtta. Så fick skynda mig som fan. Vid 20 i skjutsade pappa upp mig till tågstationen, där träffade jag bella, anna o lina som stod o vänta på my. Fick skjuts av dom till skolan, då vi var 5min sena. Att jag och My kom senare till bg märkte dock inte per. :) Planering sen blev det nå svenskatest :o det var på tid också. Efter bg fortsatte dagen som alla dagar. Bortsett från att idag blev jag av med min telefon pga jag använde miniräknare, o då tyckte lärarn att jag va kaxig som jag inte var, så då var jag tvungen att följa med henne och leta efter min handledare, hittade inte honom så då ställde sig hon och prata me mig ;s Gick därifrån sen, halvskrattande x) Alla skulle på sv, så då gick jag o bella ut från tårtbiten, sen blev vi pluggisar in the tystarummet, det ska vi fortsätta med heela veckan, haha. Sen vare bg och gå hem. Fick skjuts först en bit av My, sen nästan hela vägen hem av sara. Sista biten gick jag. Sen fick jag för mig att baka, så de blev muffins :) + pluggning, så imorgon blire redovisning av matte och skolfoto -.- Jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig! :O Förslag?

Dagens låt 14/9.


Agnes - On and on

Söndag.

Okej. Somna rätt sent igår, vilket innebar att jag vaknade sent idag :) Blev väckt vid 11 av mamma, men jag orkade verkligen inte gå upp. Tvingade mig upp, åt lite frukost och kollade på barnprogram :D Sen började jag städa, gick sämst verkligen!  Efter några timmars lathet och slarvstädande åkte jag och mamma till ÖB. Fick med mig ett VO5 hårspray därifrån. Mitt gamla var ju slut, +sämst så då blev det till att prova något annat. Blev en sväng till MAXI för att handla lite mat också. Då fick jag världens jävla huvudvärk, typ migrän. Hade ont i ögonen och mådde illa. Gick dock över efter en värktablett och lite mat. Sen blev det bubbelbad (a) Nu sitter jag här och ska väl fortsätta med designen och kanske skriva nå fler inlägg :)
Ha en trevlig kväll. Puss :*

Nystart.

Bloggen är just nu i nystart och renovering, så jag får ursäkta hur den ser ut (:


RSS 2.0