iT'S TiME FOR ME TO SLEEP.

      

Bilder från igår.





(bilder @coop)

Imorgon - skola -.-'

Hej svej!
Har nyss sett lite på Wallander, men gick ifrån tv då jag redan sett den filmen. Så nu tänker jag skriva lite här istället.

Jag är extremt nyfiken på hur man gör för att man ska bli inbjuden till ett bloggmingel. Det verkar så roligt. :)
Så ni som vet, får gärna säga hur man lyckas få en inbjudan. Ska man ha mycket besökare, skriva om något speciellt?

Sen så.. nu byter vi samtalsämne. Jag gör ingenting i princip. Sitter och socialar mig lite med folk på msn och kikar på bloggar. Funderar på att kanske lägga in massor av nya låtar in my phone, har inte gjort det på ett tag och gillar verkligen inte låtarna jag har just nu. Inte alla i alla fall..

Första advent.

Passar på att slänga upp ett inlägg här nu då Frida och Lollo fixar sig.
Vi somnade runt halv 4 - 4 inatt efter många timmars skratt. Men nu kan jag berätta lite vad vi gjorde.
Det började runt 7 kanske då alla kom. Pratade lite och så innan vi sedan drog vidare till coop för att handla godis och dricka. Provade någon ny energidryck som va typ asgod :) Billig var den med. På coop hände en del saker som jag lägger upp bilder på sen. Så där blev det även också mycket skratt (som alltid!).  Påväg hem till mig sen träffade vi Josefine och några andra så pratade en liten stund med dem innan vi sedan cyklade hem till mig.
Då pratade vi endel och sånt. Runt 11 åkte Johanna hem, eftersom hon inte fick sova kvar här.

Senare på natten blev det skratt då vi spelade in massa inspelningar där det var lite fjortistalk. Haha, girls just have fun :)
Mycket annat prat också, såklart. :)

Nu ska Lollo åka hem snart :( Så då ska jag och Frida dra ut istället. Så ring oss om ni vill träffa oss!

puss


Jag har ingen idé..

..om vad jag kan ha för rubrik.

Jag sitter här och har precis ätit. Snart är tjejerna påväg hit tror jag så jag kanske ska börja platta mitt hår. Det ser helt särigt ut just nu. Haha, och nada smink har jag heller. Så lite sånt ska fixas. Sen ska vi förmodligen dra till coop.
Men nu ska jag nog sätta igång med mitt hår, för det tar hundra år.
puss



<3


M2M

Jag har nu registrerat mig på en annan gratis sida, nämligen Market2Member. Där samlar man poäng genom att handla på nätet, värva andra och ta emot erbjudande via epost och sms.
När man samlat upp till en viss poäng så kan man växla dem mot pengar eller saker. Du kan även skänka pengarna till välgörenhet.
Jag har inte än förstått mig på sidan, men tror att den är jättebra då man kan få ersättning på det man handlar i poäng.

Så gör som jag bli medlem HÄR.

Det är helg!

Tjena bloggen!
Har inte bloggat sen i förrgår tror jag, helt otroligt. Men har helt enkelt inte haft tid, så nu kan jag berätta lite vad jag har gjort.

Igår så efter skolan var jag med Sara. Till en början gjorde vi inget speciellt men senare drog vi först till henne och packade sen blev det en sväng på coop. Där köpte vi chips, dip och dricka (som vi sedan insåg att vi hade kunnat köpt mer av). När vi sedan var hemma, blev det mat.
Senare på kvällen kom PP och Jesper hit. Spelade först lite fotboll sen var vi här inne hos mig och gjorde inget särskilt. PP smsade dock till folk som jag inte ville att han skulle skicka till och han sa ju inte vem han skicka till. -.-'
Sen när vi gick ut så var PPs cykel baxad. Inte bra, men han var ju inte så smart som ställde en cykel olåst mitt i gatan typ. Då drog de hem och så gick jag och Sara in.
Vi gjorde inget särskilt, utan vi fixade oss lite inför the night och la oss och pratade istället.

Och så idag, vaknade upp med Sara bredvid mig på madrass runt 10. Gick upp strax efter det och fixade frukost. Gjorde mannagrynsgröt, som inte vart särskilt lyckat. BLÄ! säger jag bara. Sen var vi tvunga att byta om och fixa inför fotbollsträningen. Den gick väl sådär, som alltid, då jag aldrig kan andas typ. Det tar bara stopp i andningen och jag måste typ vila.. -.-' Så pappa säger att vi kanske måste åka och kolla upp vad det kan vara för något..
Meen, jag fick träffa Frida! Det var jättelänge sen jag träffa henne.. :( Så det var trevligt, fast de lyllobarnet har fått ny mobil. Det vill jag också ha!, fast får ingen förns typ när jag fyller år och jag fyller inte förns den 2 april.
Ikväll kommer tjejerna hit. Ska bli riktigt kul faktiskt! :)

Men hörs senare. För nu ska jag uppdatera bättre :)
puss

I say - goodnight!

Nu ska jag snart krypa till kojs och sova, trött som satan. Fast först måste jag borsta tänderna, åå vad drygt.. Så måste jag gå upp för trappan sen ner igen. I don't like.

Meen, jag har bestämt kläder för imorgon i alla fall. Så då blir det ingen stress med det imorgon. Måste gå upp tidigt imorgon för att sätta i linserna. *suck, hata dem*
Det som jag ska ha på mig är:
- Mörkgråa tights, bik bok
- Svart brottarlinne, jc
- Vit tunika, lindex
- Långa sockor, hm (nya)

Förresten måste jag tacka mi madré för de 4par sockorna jag fick! Långa, sköna ullsockor. Tack tack :) 
 
Nu måste jag bruuush maah teeth.
pussen

Torsdag.

Sorry för ingen uppdatering idag. Gick faktiskt ut och gick efter skolan. Var borta i ca 1 timme, gick lite på stan och kika lite. Det var riktigt skönt att vara ute och gå, så det är något jag ska ta och göra varje dag nu. En sväng på träningscykeln ska bli senare också.
Fast först måste jag plugga. Men en bra sak är idag i alla fall är att jag fick MVG på mitt svenska manus! Helt otroligt att jag lyckades, trots att jag inte gjorde mitt bästa i slutet heller. Och så är jag i stort sätt klar med bildhäftet som ska lämnas in imorgon, ska ev. fixa till det lite bättre ikväll.
Men nu ska jag plugga lite svenska, vill bli klar med svenska 16 nästa vecka då jag ändå måste jobba massa spanska och engelska.

puss

Välkommen fräknar.

Ja ni förstår, kom hem från solariet och jag fick faktiskt lite färg. Men det som är värst, jag fick ett knallrött ansikte med tusen fräknar! Någon som vill ha dem? Ni får de gärna gratis.
Men tyvärr så går det väl inte.. I alla fall, nu ska jag hitta bilder på mönster de använde på Antiken. Måste ha för håller på med ett bildarbete och då ska Antiken höra till och på fredag ska det lämnas in. Så det är smart av mig att jag började igår, så nu får jag lida lite av det och sätta fart så jag blir klar. Men sån tur att jag har imorgon också på mig.

Såååå, då ska jag kanske fixa lite med det och skriva ut några bilder, kanske fortsätta på skisserna.
puss

I have a dream.

Hallojsan!
Har nyss kikat lite på Mamma mia och gud så bra den filmen är!
Kom somsagt hem runt kvart-tjugo över tre. Har haft idrott på A3, dans. Haha, jag gjorde mitt bästa typ bara för att få så bra bedömning/pist som möjligt. Dock var det kanske inte det roligaste, men fan hellre dans än simning som vi ska ha nästa vecka tror jag.. *suck*

Nu har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Har lust att gå och sola, men.. är lat så jag orkar inte gå. Sån är jag, haha. Men jag bjuder på en låt i det här inlägget i alla fall, en från Mamma mia. Och ni, håll med mig, den är otroligt fin.



Good morning!

Hej bloggen!
Ska strax upp och sminka mig lite innan jag sedan ska bege mig iväg till skolan. Blir till att plugga spanska hela förmiddan och bildkursen hela eftermiddan, så är mina planer. Spanska ska ju redovisas imorgon och bilden ska vara inlämnad på fredag, och jag är bara halvklar. Juste det är idrott idag, så måste packa det. Så nu måste jag gå.
Ha en bra dag så ses vi senare!
Puss

Frisöryrket kanske?

Har nästan precis klippt håret på mi madre. Kan ju säga att det är första gången jag klipper på någon annan än mig själv, så.. det slutade med att hon stod och klippte sig. Haha, jamen är man en icke blivande frisör så är man. Jag vet väl inte hur man gör det fint när man klipper hår.

Så nu är klockan tjugo i nio och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Kanske tar lite glass och tv tittande? Låter ganska lockande, juste! House är ikväll. Det kan jag titta på, tillsammas med lite glass. Toppen smart, nu blir du tjock. Haha, ingen träning hittills i veckan utan bara massor av onyttigt. Nej men imorgon ska jag försöka sätta på på träningscykeln och trampa lite. Solning kanske kommer bli också. ;)


Movie time!

Kom hem för en stund sen från skolan. Har gått riktigt bra måste jag säga, lämnade in ett steg! Bra gjort mig själv. Haha, så nu har jag precis ätit lite mellis så ska se på film hade jag tänkt. Varg veum tror jag. :)
Från början skulle jag ha simmat med Frida, men blev dock inte så då hon var sjuk. Så krya på dig gumman! <3
Mer har jag faktiskt inte att säga.
puss

The new 90210


Tittade för en liten stund sen klart på premiären av nya serien 90210 som gick på tv400 mellan 20.00 och 21.40. Jag tycker faktiskt att det var bra, har dock inget att jämföra med den tidigare serien eftersom jag inte sett den. Första gången jag börjar se någon serie precis när den börjar, typ :) Men det här ska bli roligt att följa. 

Nu ska jag försöka sova.
Puss!

Brist på bloggidéer.

Ja just nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Jag vill skriva, men det jag skriver handlar om ingenting. Tråkigt va?
I alla fall, något kan jag skriva. Här i Enköping är det snö! Snöade hela dagen (vet inte om det fortfarande gör), och riktigt stora snöflingor var det. Så några snöbollar fick man kastade på sig på vägen hem längs typ hela baksidan av kroppen.
Är det någon snö där ni bor?
Jag tycker tillvissodel om snö, men mest när man kan åka skidor. Annars är det ju bara kallt! Och kyla tycker jag inte om, utan i min värld ska det vara värme hela tiden.
Pratade nyss lite med min moster i telefon, hon sa att det var varmt hos dem och jag är SÅ avundsjuk faktiskt! Men sån tur att jag snart åker dit. :)

Ny gratissida!

Ja du läste rätt! En ny gratissida har skapats. GratisDator.se heter den och där samlar du poäng för att sedan kunna växla dem mot ett presentkort på Siba eller OnOff. Smart va? Perfekt för den som är sugen på att köpa en ny dator eller tillbehör till sin dator.
Bli medlem här genom min länk och få 50p direkt! : http://www.gratisdator.se/Register.asp?r=444 

I alla fall.. Kom hem för ca. en timme sen. Rätt soft dag idag då jag knappt jobbade *inte bra Nathalie*, endast bara lite spanska glosor. Men jag måste skriva klart mitt svenska manus, men eftersom jag glömt det hemma så måste jag göra det nu. Inte kul, då jag hatar att plugga.. Men sånt måste göras så funderar på att börja göra det nu i en dryg halvtimme framåt, så hoppas jag att jag bli klar under den tiden. Jag ligger typ efter i nästan allt och jag missar sista veckan ju då jag åker utomlands.
Men nu måste jag plugga, återkommer senare ;)
PUSS!

Borta bra, men hemma bäst.

Nu är jag äntligen hemma! Eller har vart det en stund, men har ätit och inte hunnit blogga än.
Har ni haft det bra? Jag har väl haft det okej. Inte det roligaste men jag måste erkänna att ibland är hockey kul. Lite småshopping blev det också på Ikano-huset. Kom hem med ett par vantar och en mössa från hm och ett soffbord och ljus från Ikea. Även en bodylotion och en rosa resväska köpte jag (eller min mor betalade), fast från coop.
Idag åkte vi till min morfar och käka lunch och fikade och lite sånt. Sen runt fyra någon gång kanske klockan var, då bar vi oss hemåt.
Det var lite från min helg. Nu har jag tänt lite ljus och om en kvart blir det Wallander. Någon mer som ska kika på det? Annars går den på 4an tror jag klockan 21.00.
Puss


Gjordes påväg hem ;b

Hejdå Enköping.

Nu drar jag strax till Linköping och ska vara där över helgen. Så jag hoppas ni skickar sms ni som har mitt nummer :)
I alla fall, just nu håller jag på att tömma kameran på bilder och så packar jag. Måste packa ner dator också. Dock kommer jag inte ha något internet = ingen uppdatering, tråkigt nog. Men jag lovar bilder på söndag.
Hoppas ni får en toppen helg, för visst är det skönt med helg?
Puss

GODMORGON!

Godmorgon!
Sitter här och fryser snart ihjäl! Ändå har jag långkallingar under jeansen och TRE par strumpor på mig +duntofflor! Sick, jag vet. Men det har ju -8 grader ute typ och här inne är det bara 18. Usch och blä.
I vanliga fall hade jag vart påväg till skolan nu, men vi ska till ungdomshuset för droginfo eller något sånt så då börjar vi där klockan 9 istället för kvart i 9 på skolan. Ganska great. Gick upp rätt tidigt imorse också, tjugo över 7. Väldigt ovanligt då jag brukar gå upp strax innan 8.
Nu ska jag nog gå upp och sminka mig och borsta tänderna för kvart i ska jag möta Isabelle och Lina.
Puss!

Besökare :(

Det sjunker. Visst min blogg kanske inte är så intressant, men det har i alla fall varit 5 besökare per dag. Nu är det bara en. :(

Veckans låtar v47



(haha, blev only one låt this week x)

Jag ska bli en superman.

Frida, Ida, Hanna och Lisa åkte nästan precis. Vi var på stan en sväng, sen så när vi hade kikat på allt och fått några utskällningar åkte vi hem till mig. (efter många övertalningar) Här gjorde vi i stort sett inte så mycket.  Kikade i skolkataloger och pratade. Jag har faktiskt ingen idé om vad jag kan skriva just nu.
Jo förresten, blir borta i helgen så räkna inte med uppdatering. Men jag kan lova fett mycket med bilder på söndag. (dock flest hockeybilder på min käre *host* bror) Han har nämligen någon cup i Linköping, så då ska jag bo där hos min mormor och sånt.

:)

Time to sleep.

Jag är trött, har ont i huvudet och mår illa. Så kan man beskriva mitt mående just nu. Så jag tänkte försöka sova nu då mina ögonlock håller på att stängas.

Först vill jag bara tipsa om gratissidan Gratisbio.se - sidan som verkligen funkar. Dock har jag inte beställt någon än då jag samlar till presentkort och inte en biocheck som jag kan klicka hem just nu. Det är mycket enkelt att samla poäng. Du kan samla många poäng genom att bara klicka på länkar. Jag har lyckats samlat ihop 614p genom att bara tipsa några vänner, beställa från Ellos och klickat på länkar.
Så vad säger du? Låter det bra? Bli då medlem här direkt på den här länken: Gratisbio.se


I have namnsdag today!

Har äntligen kommit in på datorn igen, då det började lagga sönder och ca. 70 internet rutor kom upp. Helt sär. Men i alla fall, har inte gjort nånting nu ikväll. Nötit gratissidor och sånt. (hej jag har blivit beroende :o) Men borde egentligen träna på spanska glosorna. Men jag kommer ändå aldrig kunna dem. Förresten, jag har namnsdag idag kom jag på. Mitt mellanamn, Elisabeth. Roligt va? ;) Nää, för det händer ändå inget speciellt, allt är bara som vanligt.


Titta vad långt hår jag hade ;o

I'm jealous!

Har precis kikat in massor av bilder. Så drygt att alla uppdaterar så mycket på bdb. Så nu funderar jag på att kolla klart på filmen jag började se förut, är ju faktiskt inte så mycket kvar på den.
Sen kan jag ju faktiskt säga att jag är lite smått avundsjuk på Mathilda och Fanny då de är på nån sak i Stockholm som Mathilda fått inbjudan till. Jadu, vissa har tur och är duktiga bloggare. Dock har ju jag bara haft min blogg i några månader och har knappt några besökare. Haha. Men avundsjuk är jag.
Puss!

Skridskor.

Nu börjar jag om från början, hade ju skrivit klart, men tror ni inte att jag råkar trycka på bakåt-knappen, så då måste jag ju börja om. Men i alla fall, vi åkte skridskor på idrotten idag. Jag kan verkligen inte åka skridskor! Och jag kan inte direkt påstå att jag tycker det är kul. Men det blev soft dag då vi åkte från skolan vid ett. Slutade sen kvart i tre och då blev det hemfärd. Cyklade med Lina en bit innan hon skulle svänga in till sig. Sen när jag väl var hemma, gjorde jag egen varmchoklad. Den vart super god! Vrålhungrig som jag var, blev det två mackor till också.
Skulle egentligen har varit med Linnea, men hon kände sig sjuk och jag är jättetrött, så det får bli en annan dag.
Burrrrr, nu fryser jag, trots att jag har massor av kläder på mig. Helt otroligt.


Någon som vill köpa till mig?


Bilder lånade från: Gina Tricot och H&M

It's tuesday today!

Godkväller folket!
Skola idag, hände faktiskt inget speciellt förutom att det var engelska kommunikation. Nog roligast, eller vad säger du Isabelle? 6:an som är överdrivet bra på engelska, jag stör mig på henne! Nu ska jag citera henne lite:
"Oh, I forgot a word!", "Do you want some of our cards?", "Here, look in a lexikon" Lexikon sa hon inte, men nånting om lexikonet sa hon. Efter skolan blev det simning i 35min med Friduus, bastade sen åkte vi hem. Fick sällskap av Frida nästan hem.
Nu har jag ätit för en liten stund sen, var verkligen vrååålhungrig. Så nu sitter jag här och drygar mig med Isabelle på msn. Ska nog strax kika på One tree hill.

Where do you go when you lonely?

Nu har jag tränat! Riktigt skönt för jag har inte tränat på en vecka, det är mycket lång tid för mig då jag helst tränar några gånger i veckan. Det gick rätt bra, fast jag höll på att svimma på strechingen typ. Allt blev svart och jag höll på och vingla till nästan, fick jätteont i ögonen då jag försökte se men tillslut släppte det. Så nu ska jag strax ta en varm och skön dusch.

Wohoo!

Nästan klar med designen nu somsagt och det kanske ni också ser. Vad tycker ni hittills?
Men jag har en fråga, någon som vet hur man ändrar storlek på där jag har mina kategorier? Skulle vara schysst om någon som vet skrev det. :) Men nu ska jag gå och möta Friduus och besök gärna hennes blogg: fridanorrstrom.blogg.se.
Puss!

Jaa!

Jag blev godkänd! Vilket jag aldrig hade trott. Rikigt skönt faktiskt så nu väntar bara steg 12 som måste göras klart.
Idag i skolan har det varit rätt lugnt ändå, var på redovisningen, lunch sen en informationesgrej typ inför bilden och sist, BG. Kom hem för ungefär 20min sen och har inte gjort så mycket, funderar på att fortsätta pilla på designen och ladda kameran så jag kan ut och fotografera lite. För jag funderar på att ha mer bilder här i bloggen och göra det jag verkligen älskar, för är det verkligen så kul och bara sitta och läsa det jag gör på dagarna? Kanske inte är så kul då jag går i skolan för det mesta. Så här ska det bli ändring! Och jag ska försöka göra om en massa, kanske radera allt (eller inte alla inlägg), men allt annat. Ändra om i menyerna och så, fast jag pallar verkligen inte tabort kategorierna en gång till, nu när jag har 11sidor att kategorisera i såna fall. Så räkna med en stor förändring tills veckans slut :)
Puss!

Måste bara tipsa om att supergratis har nu att man kan skriva om deras sida på sin blogg och därmed få 50p! Är du inte medlem? Bli då medlem här: http://www.SuperGratis.se/?r=50256

It's time to go and sleep.

Nu har jag suttit och klurat lite med den nya designen, då jag nu har tröttnat på min. Har gjort klart headern, men dock vill det inte bli som jag vill sen när jag ska koda det hela. Men orkar inte hålla på med det mer, då jag vet att jag kommer vara vaken till över tolv strecket isåfall, så det får jag göra en annan dag istället. Nu ska jag nog ta och byta om och krypa ner i sängen, riktigt skönt ska det bli! Så inatt hoppas jag på att jag ska kunna sova bra.
Puss godnatt.
Nathalie

Världens bästa vän.

Jag har världens bästa och underbaraste kompis! Tack för att du finns Frida, jämt! <3

TÄVLINGSTIPS!

Vill du vinna en ny mobil, dator eller kamera? Då har du nu chansen.
Du får välja vilken du vill genom att tävla på den här länken: http://se.limbino.com/c01/link/7lqjbbdt7y

Tävla och tipsa dina vänner, för om dem vinner, vinner du!


Första snön!

Nu har första snön kommit hit till lilla Enköping. Härligt, men det är ruskigt kallt då jag hellre föredrar värme.
Idag är det söndag och betyder slappdag, så hela dagen har gått ut på att slappat typ. Vaknade upp hos Lollo på en madrass som jag delade med Frida runt tio imorse. Var dock supertrött, då vi inte somna förns runt fyra inatt.
Gårdagen somsagt, spenderades hemma hos Lollo vi åkte ner till coop ganska strax efter att jag och Frida kommit dit. Hyrde först film, Saw II, Saw III och Saw IV. Kan inte direkt påstå att de är läskiga, men äckliga! Skulle nog aldrig våga se en sådan film på bio!  
Strax innan tolv kom några killar och plinga på och de bara gick in, trots att vi inte ville ha in dem. Tillslut gick de ut i alla fall men då börjar de springa runt huset och knacka på fönstrena istället. Inte ville vi fortsätta titta på filmen då heller, så vi bytte om ifrån våra pyjamaser och gick ut, men då var de borta. Tog en liten promenad, eller snarare vi gick ett par meter, sen gick vi in igen. Då kom Lollos föräldrar hem, så då började vi titta på filmen igen. När den var slut bläddrade vi runt lite bland tvkanalerna, innan vi sedan gick och la oss.
Hoppas eran lördagkväll var lika nice som min :)
Puss.

Saturday night fever.

Tjolahopp!
Nu har jag fixat allting klart och jag och frida har diskuterat klart via ljudklipp på msn, så då ska jag börja cykla vilken minut som helst nästan. Vad händer för er på en lördag som idag?
Jag ska övernatta @lollos place, så vi hörs imorn! :)
Puss !

GODMORGON!

Eller det var ett tag sen. Vaknade runt elva, riktigt skönt faktiskt.  Pratade sedan en stund med Friduus, riktigt trevligt. Nu väntar jag på svar från Lollo som aldrig svarar på msn och senså ska jag strax städa. Ser ju ut som ett helvete fortfarande. Sen ska jag hoppa in i duschen.
Ikväll blire till Lollo, and sleep over there. Niiiiiiiice! :)
Kort inlägg today
PUSS!

Jag är trött och..

..uttråkad. Ett smart tips till mig själv är att gå och lägga mig, men det orkar jag inte. för då måste jag flytta på allt som är i sängen, och så måste jag gå upp och borsta tänderna. Sådana saker är väldigt jobbiga. Istället latar jag mig här, när jag skulle kunna städa klart, för jag har faktiskt inte mycket kvar. Men jag håller verkligen på att somna, någon mer som är trött?

Har provat min skrivare nu i alla fall, den verkar funka bra, även fast den låter ganska högt -.-' Har även flyttat på en massa saker i mitt rum, men nu måste jag kila upp och tabort sminket och göra tänderna rena! Haha, fick lust att byta ut "borsta tänderna" till något annat.
Sov gott, för det ska jag.
Pussigull

Dagens låt 14/11.


Venke Knutson & Kurt Nilsen - When the star go blue

(jag har fastnat för deras version)

Nu jävlar..

.. ska mitt rum bli städat! Jag har typ skjutit upp det ett x antal dagar nu och just nu ser det verkligen ut som ett helvete. Jag kan ha lite stökigt, men såhär, nej tack säger jag bara. Så här ska städas. Vad ska ni göra en fredag kväll som ikväll?
Tidigare idag, en timme efter jag hade slutat, skjutsade daddy upp mig till be-skolan och där väntade jag på Frida, som alltid. När hon väl slutat, så bar det vidare hem till henne. Mest prat, då vi inte setts på hela veckan, vilket är väldigt ovanligt. Vid halv sex började jag hem, hatar att gå -.-' Och sen blev det käk på Rico's. Lite "shopping" på coop. 2 deos to me och shampoo och sånt.
Nu ska jag nog sätta igång med mitt städande, så jag är klar snart. Och musik på höögsta volym ska spelas! ;)
PUSS!

Godmorgon!

Äntligen snart helg måste jag bara säga. Ska bli så otroligt skönt trots att jag bara gått snart ca. 2 dagar i skolan, haha. Måste lämna in kursen idag och sen försöka bli klar med den där ******* engelskan som ska redovisas på måndag. Jag tror faktiskt att jag gör den hemma och jobbar med det andra engelska steget istället.
Snart ska jag cykla till skolan, tråkigt nog. Men det är kort dag idag, slutar halv två, asskönt! :)
Nej men nu måste jag gå och borsta tänderna innan jag somnar här framför datan, jag känner att ögonlocken vill bara stängas.
Ha en bra dag! :)

200


dig själv och någon du älskar

en bild från i somras

en bild på dig själv som du aldrig tänkt visa

en sommarbild.


en plats du saknar.

någon du aldrig vill mista.

någon som betyder mycket.

någon du vill träffa.

något du vill ha.

något som är viktigt för dig.

dig själv nyligen.

den du alltid har roligt med.

något du behöver.


Lista-sak(?)

Jag vet att - jag inte är tillräckligt bra
Någon gång vill jag - veta att allt vilka som alltid kommer finnas där
Man kan alltid - försöka
Något jag minns är - de bästa stunderna
Jag är ingenting utan - de som står mig närmast
Jag avskyr - svek och lögner
Nu är jag - trött
Jag känner - inte som alla andra
I helgen ska jag - ha roligt
Du kan - göra vafan du vill
Jag tycker om - fotboll otroligt mycket
Någon gång ska jag - bli bättre
Alla är - olika
Jag tycker om att prata med - Frida
Jag är  - bara mig själv
Just nu tänker jag på att - mitt rum ser ut som ett helvete
Igår mådde jag - sådär
Jag längtar - tills den 13dec
Observera att - det inte är långt kvar
Tänk - om allt var som i somras


It's soon time for städning! xD

Kom hem nästan nyss. Har varit på stan och kikat lite. Tänkte köpa en stickad väst somsagt, men så blev det inte utan kom hem med ett hårspray istället. Mitt var ju helt slut, jag har ju till och med kastat det. Haha, så det behövdes. Nu hoppas jag snart på mat, och det är nog snart klart, för jag är hungrig. Ikväll blir det sedan städning, så räkna inte med att det blir någon uppdatering förns när jag typ är klar, då datan kommer att stå här uppe, och inte på mitt rum. :P
Ha en bra kväll, för de kommer nog inte jag ha -.-'
PUSS!

Time for school.

Nu ska jag till skolan.
Hej svej. :)

Nästan klar.

Är nästan helt klar med kursen nu, ska bara skriva om tobak. Fast jag börjar bli trött och har ont i huvudet, så orkar liksom inte plugga mer.. Jag känner mer för att träna, även fast jag inte ska träna när jag är förkyld, men jag måste träna. Det är kul, och sen så vill jag bli smalare innan jag åker utomlands. Visst jag vill få MVG på kursen också, men det vet jag ju redan att jag inte kommer att få satt..
Men nu funderar jag på att kanske gå och lägga mig och typ sova? Låter inte likt mig, men jag måste palla gå upp imorgon, då jag vill duscha innan också. Haha.
Puss!

Plugg-time!

Har precis käkat a little bit of food. Snart ska jag börja plugga, eller jag har redan börjat men ändå. Har tänkt att skriva klart hela kursen, då jag hade missat att skriva om alkohol och tobak. *Smart Nathalie*
Jaja, blir snart ensam hemma, och det är kolsvart ute. Jag hatar när det är mörkt ute, det är så läskigt, framför allt om man ska cykla hem från någon. Det känns som om man blir förföljd, eller som om någon ska hoppa fram ur buskarna och typ, kidnappa en. Någon som håller med mig?
Det blir ju mörkt så fort också, redan vid 16 oftast.
Påtal om annat, vad ska ni göra ikväll? Jag ska plugga, somsagt och sen så måste jag städa mitt rum. Två saker som jag ogillar riktigt mycket. Så vad säger ni? Byta med mig? Bara för ikväll? =)

Inget pluggande - än.

Har inte orkat pluggat än, ska försöka äta lite snart, kokar nämligen pasta. Sen så om jag hinner ska jag plugga, annars har jag ju hela kvällen på mig, som jag ska städa på också. -.-' Men det blir i alla fall en tur på stan, så ska försöka hitta något, helst en kort stickad väst. En promenix hemåt blir det sen, dock är det inte så långt, men funderar på att ta en omväg för att fotografera lite.
Tror faktiskt inte att jag hinner plugga innan pappsen kommer och hämtar mig, för han hämtar mig om drygt en halv timme. Så då ska jag ha ätit, fixat håret och borstat tänderna.
Puss.

Nu vill jag även tipsa än en gång om en gratissida. Denna gång är det Gratisbio.se jag vill tipsa om. Den är riktigt bra den sidan. Jag har samlat ihop 515p genom att bara värva några, klicka på "click" länkar och få nyhetsbrev.
Visst låter det enkelt? Man kan även samla poäng genom att shoppa, prova-på-erbjudanden och mycket annat.
Tryck här för att bli medlem :)

Godmorgon.

Eller godförmiddag kanske man säger. Jag har ju trots allt varit uppe i drygt en timme nu.
Men jag är jättetrött, så funderar på att sova en halvtimme innan jag sedan gör klart kursen (det visades att jag hade missat två saker). Måste jobba engelska också.
Klockan två ska jag sen iväg till optikern, linser -.-' stannar nog dock kvar på stan och kikar lite.
Nej men jag tror jag måste sova.
Puss!

Uppesittarnatt?

.. varje natt eller?
Har blivit så nu några nätter i rad att jag bara sitter uppe. Jag gör ju i princip ingenting. Men nu funderar jag faktiskt på att sova, ska ju trots allt försöka tvinga mig upp klockan sju, som är om 6h. Måste blöta mitt hår, då jag just nu har mitt bena som inte går och ändra utan att blöta hela håret, tänkte tillochmed ha självlockigt hår, då jag inte pallar platta det.
Kommer säkert ändå att sluta med att jag går med uppsatt hår.
Hur länge brukar ni vara uppe? Som jag? Eller är ni duktiga och lägger er mycket tidigare?
Puss godnatt.



TÄVLING!


Jag är med och tävlar om ett presentkort på KICKS hos Junitjejen.se, bli det du med :)

I miss.

Godkväll!
Vad gör ni? Jag har übertråkigt. Sitter här och gör verkligen ingenting, eller nyss höll jag på med photoshop, men sabbade allt. Duktigt ^ I vanliga fall när jag inte har något att göra, så brukar jag ju fixa med gratis sidor och sånt. Men nej, det gör jag inte nu, fast jag funderar på att göra det då jag har så himla tråkigt. Ja nu vet ni säkert hur tråkigt jag har, då jag nämner det i varannan mening. Haha.
Nu blev jag sugen på te, red forest fruit eller vad det heter. Gud vad gott med det och lite honung i. Ska nog ta och göra en kopp sen innan House, för ikväll ska jag minsann inte missa det.

Och nu vill jag bara säga att jag saknar Sara så jävla mycket, du borde ta och komma hem nu faktiskt! (a)


<3


Dagens outfit 11/11.

Mörkgråa tights, BikBok
Vitt långt brottarlinne, Gina Tricot
Brun tröja, H&M

Dagens låt 11/11.


Westlife - Uptown girl

Yeaah!

Såååå, nu har jag skrivit klart kursen. Blev 2½ sida och nu hopppas jag bara på att jag får röd pist, VG på uppgiften.
Borde egentligen jobba engelska nu, men kommer inte in på sidan, så det går inte.. Får väl ta och jobba på som fan imorgon i skolan, vilket jag inte är så säker på att det kommer att gå. Aja, får väl ta och sätta mig själv vid någon dator, då brukar jag få en del gjort. För imorgon har jag faktiskt tänkt att gå till skolan, men om jag orkar gå upp imorgon, det är en annan historia.
På tal om annat, gud vad mörkt det är! Och klockan är bara halv fem. Jag som känner för att gå ut och fotografera. Haha, kanske får med mamma på en promenix senare. Vad ska ni göra ikväll?
Puss!

Mandariner är gott!

Sitter här och äter en mandarin just nu, den var riktigt god.
Har gjort klart nästan hela kursen så har engelskan kvar. Men först ska jag duscha, känner mig jätteäcklig..
Pappa kommer snart hem med en skrivare till mig, så jag har varit lite snäll och satt på kaffe åt honom. Dock låter det som om hela huset ska explodera när det kokar, eller vad man ska säga. Så måste nog titta till det innan jag sedan hoppar in i duschen.
Vi hörs sen.
PUSS!

Gratisgodis.se


Tack Gratisgodis.se!

Vill ni också få gratis godis?
Bli då medlem här:
http://www.gratisgodis.se/?r=249219


It's time to work.

God förmiddag.
Jag är somsagt hemma today, för att friskna till och plugga. Suck, jag önskar att jag kunde allt, så jag slapp plugga.
Sitter med en godispåse, som jag fick från gratisgodis.se, och nu är jag verkligen frestad. Blir inte frestad av "vanligt" lösviktsgodis, men det här! gud vad jag vill äta vissa saker. Haha, vi får se hur länge jag klarar att inte äta det. Jag måste ju trots allt ta en bild, och bevisa att det verkligen funkar.
Men ett litet tuggummi måste jag få ta, efter att jag har fotograferat det. :)
Nu ska jag ta en liten bild, sen ska plugga.
PUSS

P.S. Jag vill fortsätta att tipsa er om den nya sidan
Gratismode.se, den är toppen.
Bli medlem här:
http://www.gratismode.se/?c=2255.

UGGs, ja eller nej?


Från början tänkte jag inte köpa dem för att jag de va så fula.
Nu tycker jag dock inte de är lika fula, men fula är de. Men trots det har jag beställt ett par svarta.
Men jag går jämt och fryser om fötterna, och de här är super varma och sköna.
Jag köpte mina på Ellos men tyvärr så kommer de inte förns den 10dec, tre dagar innan jag åker..
Men får hoppas på att de kommer lite tidigare
(a)

Men vad tycker ni om dessa skor?
*
Fina eller fula?
*Sköna eller osköna?
Har du sådana?

Vill du ha sådana?

I så fall:
*
Äkta eller fake?

Skriv gärna vad ni tycker om skorna.

I'm still awake.

Andra natten i rad jag sitter uppe. Borde egentligen sova, men kan inte. Är inte ett dugg trött, eller där tog jag i. Men jag är iaf inte så trött så att jag kan sova. Men jag vill ju bli frisk, vilket jag tror kommer ta längre tid nu när jag börjat fått ont i örat istället för halsen. Stackars mig, haha. Jag sitter här och tycker synd om mig själv.
Jag sitter även och kollar bloggar och sånt. Visst jag skulle ju egentligen kunna plugga när jag ändå är vaken, men nej, så pigg är jag inte. Ska plugga hela dagen imorgon, eller senare idag ju.
Något här har jag ju egentligen inte att skriva men ändå skriver jag, om ingenting.
Fast nu kom jag faktiskt på en sak jag kan skriva om, så det ska jag göra. Måste dock börja på ett nytt inlägg då.

Jag är hungrig.

Ja det är jag, vilket kanske inte är så konstigt då jag knappt åt någon middag. Men får nog försöka somna ändå, för det hade jag tänkt att göra nu, sova. Fast först måste jag gå och tabort sminket, borsta tänderna och gå på toa. Ja, så då har ni koll på vad jag ska göra nu. Vad ska ni göra nu?
Det roliga är, att jag är inte ett du trött, bara hungrig och har ont i huvudet. Men nu har jag nässpray iaf, så nu kan jag andas :D Det gjorde mig glad, haha.

Sällan jag skriver sådana hära onödiga inlägg, men jag tycker det är kul att bara låta händerna skriva, utan att direkt tänka. Som att man säger något, fast nu skriver jag ner det här i bloggen istället. Har ju inte direkt någon att prata med just nu. Känner inte ens för att öppna munnen och säga något, så det passar bra att skriva ner det istället.

Imorgon ska jag nog vara hemma, bara för att vila upp mig och plugga. Har jätte mycket jag måste bli klar med.
Jag kursen som ska vara inlämnad och klar på fredag, engelskan som ska redovisas nästa vecka, hela två steg i engelska. Svenska vill jag även också bli klar med, lika så matten. Haha, nu rabblar jag ju nästan upp alla ämnen här. Men juste, spanska måste jag ju jobba med också, har only gått upp ett steg i spanska, iofs har jag bara gjort det i engelska också, men ändå. Varför måste man läsa ett till språk mer än engelska? Engelska räcker ju gott och väl, tycker inte ni det?
Jag tror faktiskt inte att jag kommer ha något behov av spanska senare satt.. Men okej, jag läser spanska för betygens skull. Så ett G hoppas jag iaf på.

Nu blev det mycket här, även fast jag bara hade tänkt att skriva litegrann. Hörs imorgon istället.
PUSS!

Btw, såg nu att jag hade haft en besökare från USA. Haha, coolt ;)


Gratismode.se

Jag har bara varit medlem på sidan i ett dygn och jag älskar sidan! Har lyckats samla ihop 156p genom att först och främst klickat på "click" länkarna, sedan har jag gjort några erbjudanden (dock får jag inte de poängen förns imorgon) och sedan har jag värvat några stycken.
Somsagt sidan är nystartade och har därmed inte så jättemånga sätt att samla poäng på, men jag tror att de jobbar på det och snart kommer det finnas fler möjligheter att samla poäng på.
Visst låter det som en toppen sida? Är du inte medlem?
Då tycker jag att du ska bli det nu på direkten. Tycker inte du det?
Jag lovar dig, du kommer att älska sidan lika mycket som jag. Dvs om du tycker om gratis sidor.
Vet ni vilken sida jag pratar om? Gratismode.se SÅKLART! :)
Här blir du medlem: http://www.gratismode.se/?c=2255

Favoriter.

GratisMode.se - En ny sida, som man samlar poäng till presentkort på alla möjliga butiker. Min favorit just nu.
GratisMakeUp.se - Nog lättaste sidan att få mycket lättsamlade poäng. Totalt kan du få 3p varje dag!
GratisBio.se - Här samlar du poäng också, väldigt lätt. Nu får du även poäng för att skriva ett blogginlägg om sida, bra va?


Dagens låt 10/11.


Bethany Joy Lenz - Elsewhere

Dagens outfit 10/11.

Gråa mjukisbyxor, Lindex (tror jag).
Vitt brottarlinne,
JC.
Svart munkjacka, Ellos.


19.46

Godkväll!
Vad har ni gjort idag? Min dag vet ni ju redan.
Nu på kvällen har jag bara legat i sängen typ, som jag gjort hela dagen. Lyckades pilla i mig lite mat iaf, var hungrig, men hade ingen direkt aptit. Ska nog göra en kopp te snart, och kolla om jag har feber, vilket jag tror att jag inte har, men man kan alltid kolla. Sedan måste jag nog kolla upp om vi har något nässpray hemma, så jag kan sova inatt. För jag har planerat att gå till skolan imorgon, för att jobba hela dagen. Fan vi spanska imorgon, jag tycker inte om spanska, det är så svårt.

Senså funderar jag på att försöka lägga ut dagens outfit, bara att jag inte tänker ha bilder jämt. Blir det okej?
För jag orkar inte lägga in bilder varje dag, bara för outfit bilden *hej jag är lat*.
Ska försöka skriva bara iaf.

Äre nå bra på tv ikväll någon?
Puss!

Jag har ingen idé på rubrik.

Har datanördat mig enda sen jag vakna nu, som var runt halv fyra. Eller vänta, sen kvart i fyra för jag åt lite först. Inte för att det spelar så stor roll men ändå. Sov ju från strax innan elva, eller nånting. Missade optiker tiden också, smart Nathalie. Haha, men har fått ny tid på onsdag istället.
Jag har ju nött gratis sidor nu under eftermiddan, men något jag stör mig på att det kommer upp "Bad request" och en massa annat på en vit sida när jag trycker på ett erbjudande. Någon som vet vad det menas med?
Så vill jag gärna fortsätta att tipsa om alla superbra gratis sidor som finns.

GratisMode.se - En ny sida, som man samlar poäng till presentkort på alla möjliga butiker. Min favorit just nu.
GratisMakeUp.se - Nog lättaste sidan att få mycket lättsamlade poäng. Totalt kan du få 3p varje dag!
GratisBio.se - Här samlar du poäng också, väldigt lätt. Nu får du även poäng för att skriva ett blogginlägg om sida, bra va?

I hate to be sick!

Kom hem för bara en liten stund sen, så var bara i skolan i drygt en timme. Orkade inte mer, mår inte alls bra. Ont i halsen, snorig och jättetrött då jag bara fick ungefär 4h sömn. Kunde verkligen inte somna..
Fryser gör jag också, det är jättekallt i mitt rum. Kan knappt andas då jag är jättetäppt i näsan och inget nässpray har jag.. Det här är inte bra, jag hatar att vara sjuk.. Någon mer som är hemma och är sjukling? Hör av er!
Nu ska jag försöka få några timmars sömn, innan jag sedan ska plugga om det finns någon ork till det.
Puss!

XD


Detta möttes jag och Frida av när vi kom in på Åhléns.
Haha!

Hej sjukling.

Goooosh! Jag kan inte sova. Ligger och snorar, inget nässpray har jag heller. Och får panik när jag bara kan andas med ena näsborren. Jag vet, riktigt onödigt inlägg, men jag vet inte vad jag ska göra. Om sex timmar ska jag upp också, det kommer ju bli lyckat.. Jag som inte har varit sjuk sen jag vet inte vad, länge sen var det iaf.
Men måste försöka sova, men det konstiga är att jag blir nästan bara piggare och piggare. -.-'


Såhär känner jag mig just nu. -.-'

Världens sötaste unge!

Ni som sett One tree hill, vet vem killen är. Ni som inte vet så säger jag det nu:
Jackson Brundage, som jag personligen tycker är urgullig! Framför allt i OTH.
=)



Suck! I'm sick..

Tjolahopp!
Ligger i min säng och håller på att svettas ihjäl, vilket inte är så konstigt då jag har världens varmaste fleecetröja och två täcken på mig. Så jag får ju allt skylla mig själv, men höll på att frysa ihjäl för bara en stund sen.
Känner mig sjuk, har extremt ont i halsen och känner mig bara helt nere. Ska nog försöka sova snart, så får vi se om jag går till skolan imorgon. Ska hursomhelst till optikern imorgon också.
Helgen har verkligen gått snabbt, för snabbt. Nyss var det ju fredag? Nu är det snart måndag!
Men tiden får gärna gå liite snabbare, så jag kommer ifrån Sverige så fort som möjligt.
Nej nu fick jag ont i huvudet, så ska gå upp och fixa inför natten strax.
Sov gott, vilket jag nog inte kommer kunna göra. -.-'
Puss!


Jag går på halstabletter. -.-'

Enköping.




Påväg.


Jasså, då var det skickat. Kommer väl troligen snart,
men synd för mig då, jag som inte äter godis. Haha!
Någon som vill ha? ;)
Bli då medlem på den här länken:
http://www.gratisgodis.se/?r=249219

Bjuder iaf på en bild när de kommit. :)


Ny gratis sida!


.. låter intressant va? :) Haha, jag älskar gratissidor satt, det var väl bara kul.
Du samlar poäng på ungefär samma sätt som på alla andra gratissidor, men en skillad, är att här, kan du tipsa om sidan på din blogg/bilddagbok och få poäng. Bra va?
Gör som jag - Bli medlem idag och få 50p direkt!
www.gratismode.se/?c=2255

Aaaaj!

Klockan är halv fyra och jag är hungrig. Kanske inte är så konstigt då jag inte har ätit någon lunch, utan bara frukost och det var ett tag sen..
Iaf, jag kom hem för en liten stund sen, har varit på stan med Frida och köpt fars-dag present. Vad jag köpte, får ni veta sen :) Så den ska jag nog ta och slå in innan daddy kommer hem. Men först måste jag ta något lätt att äta, innan min mage exploderar av hunger.
Men vill hellre ha middag, för vi ska göra världens godaste taco-gratäng, som vi inte har ätit på typ hundra år. Det känns iaf som det..
Men usch jag är trött, och ont i halsen har jag också. Så vi får väl se hur det kommer att gå med pluggandet ikväll.
Nu hör jag att mamma kom hem med bilen, så ska väl ta och gå upp.
Puss! :)


Gratisbio.se

Jag vet, jag tjatar. Men det är så att jag tycker om den här sidan, visst det kan vara lite klurigt att få poäng som underårig, men man kan ändå få ihop ganska mycket poäng. Jag har tillexempel fått ihop 484p hittills genom att bara klicka på länkar, bli medlem på vissa sidor och handla t.ex.
jag har även värvat några.
Så några tips som ny medlem är att börja med att klicka på "click-länkarna". Tipsa sedan dina kompisar, varje polare du värvar får du 5p och ytteliggare 200p när den har samlat ihop 100p. Smart va?

Och blir du medlem på min länk, får du 25p extra.
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=50608

Bortskämd-test.

Bortskämd? prova här!

[x] egen boxer
[x] egen video
[x] egen data
[x] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[x] ipod
[x] eget rum
summa: 8

[x] säng större än vanligt
[x] studsmatta
[x]pool
[ ] basktetkorg
[x] hockeyspel
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[x] bor i hus
[ ] två bilar i familjen
summa: 6

[ ] Nitendo Wii
[ ] X-box 360
[ ] PlayStation 1
[ ] PlayStation 2
[ ] PlayStation 3
[ ] Nitendo DS
[ ] Gameboy Anvance
[ ] GuitarHero
[ ] Singstar
[ ] Moped
[ ] Cross
[ ] Fyrhjuling
summa: 0

[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Bror
[ ] Syster
[x] Farmor
[x] Farfar
[x] Mormor
[x] Morfar
summa: 7

[x] varit på skidsemester i utlandet
[x] varit på solsemester i utlandet
[ ] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[ ] varit i Storbritanien
[ ] varit i Tyskland
[ ] varit i Thailand
[x] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[x] varit i Italien
[ ] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i göteborg
[ ] varit i malmö
summa : 7

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana
summa: 8

[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[x] du har sovit under bar himmel
[ ] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] du har åkt buss själv
[  ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02.00
summa: 8

[ ] har något eget husdjur
[x] ditt rum är stort
[x] du får alltid pengar när du ber om det
[x] du har en hel del vänner
[x] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera  
[x] din mobil har Mp3 
Summa: 6

[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[x] plattång
[x] laptop
[x] gitarr
[ ] elgitarr
[ ] piano
[ ] trummor
[ ] flöjt
[x] Stereo
summa: 5

[x] du har mer än 100 på msn
[x] du har mer än 200 på msn
[ ] mer än 300
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[x] på bdb har du mer än 50 vänner
[ ] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[ ] ska snart på en konsert
[x] du ska snart utomlands
[ ] du har allt man kan önska sig
summa: 6

Totalt: 64
0-10 har du ingenting eller?
11-30 ni har saker men ni kunde ha haft mer
31-50 du är normal
51-70 Sluta tjata du har allt
71-90: Överklass snobb


Lista.

Jag kommer från: Enköping
Jag heter: Nathalie
När fyller du år? 2 April
Tycker du om någon just nu? Jadå
Om sex månader: Är jag 14
Jag samlar på: -
Gröna eller röda äppeln: Inga
Vem ringer du när du är arg/ledsen?: Olika, Frida oftast. .
Gillar du golf? Gud nej!
Vilken tid gick du upp idag? runt 11
Har du sovit i din egna säng inatt? Nej
Har du sovit ensam inatt? Nej
Har du strumpor på dig nu? Nej
Hur svarar du i telefon? Hej det är Nathalie / Hallå / Tjenare
Vad ska du göra ikväll? Plugga -.-'
Vad ska du göra imorgon? Gå till skolan & optiker -.-'
Var vill du bo när du blir stor? Jag har ingen aning faktiskt.
Är det okej att gråta? Beror på.
När grät du senast? Det var ett tag sen
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren!
Laddar du ner musik och film från internet? -
Skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa och resa
Bär du glasögon eller linser? Ska få linser -.-'
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej.
Har du piercing? i öronen, om det räknas
Har du tatuering? nej
Vill du gifta dig? Vet ej.
Vill du ha barn? Senare, ja.
Solar du ofta? Naj, bara på sommarn typ.
Är du bra på att laga mat? Gud nej
Gillar du att dansa? Njae.
Hur vig är du? Inte vid alls
Vilken är din favoritglass? Magnum Strawberry White
Tror du på ett liv efter döden? Nej.
Bor dina föräldrar tillsammans? Ja.
Är du morgon eller kvällsmänniska? kvällsmänniska.
Vilken ögonfärg har du? blå-grön-grå.
Vilka hårfärger har du haft? blont, blond med brunt underhår, blont, cpbrunt, blont typ.
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Ja.
Är du beroende av något? Ja.
Senaste låt du hörde? Nån på pa.
Brukar du bädda sängen? Nej.
har du kysst någon den sista veckan? Nej
Vem kramade du senast? Typ Johanna eller Lollo.
Var du glad igår? Joda.
Sminkar du dig? Ja
Känner du dig värdelös? Ibland


Fars-dag.

Godmorgon! :)
Är hemma hos Frida just nu och vi har nästan precis ätit frukost.
Nu ligger vi i varsina sängar med varsin dator i knät, eller jag ligger på en madrass, men same thing.
Idag ska vi nog ner på stan en sväng, det är ju trots allt farsdag, och ingen av oss har köpt något. Vad man skulle kunna köpa, har jag faktiskt ingen idé om. Förslag?
Somnade runt två inatt, för strax innan det åkte Johanna och Lollo hem. Hade kunnat somnat såå mycket tidigare, för jag var så trött, men nej, jag ville inte somna förns dem hade åkt hem..
Puss!

We're data-nördar!

Sitter här hemma hos Frida just nu. Nu har hon precis börjat städa, så då sitter jag i hennes fotölj med datan i knät istället.
Under kvällen hittills har vi inte gjort så mycket. Vi såg på Camp Rock medans vi åt sen har vi bara suttit vid datan.
Efter träningen sega jag som fan, var jättetrött. Det blev dusch, föna håret, platta håret och packa innan jag sedan bar mig iväg mot bergvreten vid halv sex. Det var alldelles mörkt och dimmigt, såg ingenting verkligen. Tungt blev det också då jag hade en väska med bl.a. en dator i. Haha. Vi åkte och köpte mat och sen cykla hem till Frida.
När Frida har städat klart har jag faktiskt ingen aning om vad vi ska göra. Men får iaf hoppas på att hon har gjort det snart, haha. :)
Puss och ha en bra kväll! :)

Suck, i'm tired.

Kom precis hem från samträningen med 93 o 96orna. Det var faktiskt kul, fotboll är ju alltid kul, men det kändes lite pinsamt i början. Så nu är jag trött och har ont i huvudet.
Iaf, imorse vaknade jag först vid tio, då telefonen ringde för att jag hade den tydligen i mitt rum, så då fick jag panik och gick upp med den. Somnade om till halv tolv och då tog vi det bara lugnt. Sen såg vi lite på film innan det var dags att börja med maten. Bytte om och sedan blev det till att åka till Enavallen, TC för att träna.
Nu ska jag nog strax hoppa in duschen, låter riktigt lockande, men det är jobbigt att gå upp för trappor. Haha, jag är trött& lat. :)
Puss

Godis är inte gott!- längre.

Gud vad skönt med helg!
Dagen idag har varit riktigt skön, ingen föreläsning eller nånting i skolan. Fast det gick otroligt segt. Äcklig lunch också, köttsoppa eller nånting, så jag åt inget. Fast jag var inte ens hungrig, blev det runt kvart i ett, och då är det bara tre kvart kvar innan vi slutar. Fick endel gjort idag, satt en hel halvtimme själv för att ingen annan ville jobba. Det var inte de roligaste, haha. Slutade halv två och skynda mig hem. Åt lite grann, var vrålhungrig sedan cyklade upp till bergvreten för att vänta på Frida. Riktigt långtråkigt, fick vänta i 10min.
När hon väl slutade drog vi hem till henne och var där en stund. Hon åt och packade, sedan bar det hem mot mig. Fixade oss lite, sen efter en stund kom även Lollo. Då drog vi vidare till donken, käka lite och så. När vi nästan hade ätit klart kom även Bella och Vilma.
När vi hade ätit helt klart åkte vi till Maxi och köpte lite godis, fast jag hatar godis just nu, det är verkligen inte gott.
Så ja, jag tror inte jag kommer äta godis på tag, haha.
Efter en stund skulle Bella och Vilma hem så då cyklade vi andra hem till mig. Sen åkte Lollo hem för typ en timme sen, så ligger jag och Frida i varsina sänger, nerbäddade.
Nu tjatar hon om att vi ska fixa hennes blogg, så då får jag väl ta och göra det -.-' haha,
Puss!

Bethany Joy Lenz!



<3

Dagens låt 6/11.

 
Dolly Parton - Jolene

It's cold and i'm freezing.

Sitter här och fryser snart ihjäl. Ingen värme på i huset, för de e något cp med det. Så har iallafall tänt en massa ljus nu.
Fanny och Frida gick för en liten stund sen. Har vart med dem sen vi slutade.
Vi gick runt mest, hamnade på idrottshuset efter en stund. Kikade in i hallarna men vi sluta trots allt utanför de i korridoren. Så där satt vi en bra stund och bara pratade. Runt strax innan sex började vi vandra hemåt mot mig. Och självklart klantar jag mig. Säger till Frida ba: Jomen jag tar din cykel. Hinner gå två meter, sen sätta mig på cykel- och då ramlar jag! Självklart börjar de asgarva, tillochmed en tant som kom garvade. Typiskt mig..
Nu måste jag plugga engelska, men hur det kommer att gå med det får vi se..
Pussen

Sleep-time!

Snart dags att hoppa i säng, trött är jag inte direkt, men med tanke på att det är skola, som alla dagar mellan mån-fre. Har ju inte somnat tidigt en enda dag! Men ska kanske skriva lite på Jagkursen, annars ska jag göra klart den imorgon tror jag. Fast jag tror ändå inte att jag ska plugga, känner liksom inte för det.. Får bli till att jobba som fan imorgon i skolan och sen på kvällen också.
Sov gott! PUSS!


Happy smile! :) 

Dagens låt(ar) 5/11.


Tyler Hilton - Missing you


Jesse McCartney - Bleeding love

Are you ready?

No i'm not. Jag är inte ett dugg sugen på att plugga just nu, som jag borde, men jag är så förbaskat trött.
Har tagit det lugnt enda sen jag kom hem, som var runt strax efter tre. Hade idrott innan vi sluta, spinning. Fy vad jobbigt. Cykla konstant i 20min, fast egentligen är det väl ingenting jämför med vad ett riktigt pass är vad jag fick höra, 1 timme. Det hade jag aldrig, då menar jag verkligen aldrig orkat. Efter idrotten försvann min ena socka, som tur hade mathilda likadana så jag fick låna en då jag hade tights som sluta kanske högt upp. Det är så typiskt mig..
Jobbade väldigt mycket engelska idag, fyra arbetsblad faktiskt! Trots att engelska inte är direkt mitt starkaste ämne, jag har jättejobbigt i engelska, framför allt att prata.

Angående valvakan som var inatt.. Jag tyckte det var ganska rätt att Barack Obama vann, han verkar mer som om han ska göra det bättre i USA. Jag är inte direkt så insatt i det där, men har hört litegrann. Vad tycker ni? Var det bra eller dåligt att han vann? Eller skulle ni hellre sett McCain som president?

PUSS!

Hoppsan!

.. det blev visst ett till inlägg! Och det där med att sova tidigt.. det blev inte av. Typiskt mig. Började plugga lite istället, så nu har jag gjort en reklamanalys. Väldigt enkelt faktiskt. Svenska är lätt och därför går det ganska fort.
Men nu ska jag faktiskt sova. Fast först måste jag tabort sminket och borsta tänderna. (för annars får man hål! haha)
PUSS!


GODNATT!

Det här blir troligen sista inlägget för idag. Tänkte snart gå och lägga mig, tidig kväll idag. Men känner att jag måste sova, orkar ju ingenting i skolan längre. Har så mycket att bli klar med innan jul. Det jag hade tänkt att hinna med är:
Svenska: 15 , 16 , 17 , 18
Engelska: 11 , 12 , 13
Matte: 16 , 17
Spanska: 7 , 8
Allt är inte enligt min planering, för om man ska va enligt min planering ska vi tabort sex steg. Haha, jag ställer höga krav på mig själv. Nej men jag ska nog göra lite svenska nu innan jag sover.
Puss godnatt älsklingar :)


Bloggpaus.

Puh, har städat och fixat lite nu, fast det ser värre ut än när jag börja -.-' Fan, varför började jag göra det här, det var ju jobbigt. Så nu pausar jag lite. Ska nog kolla in bilddagboken lite, se om det finns nå roliga bilder att titta på. 
Hörs sen!  

Brist på rubrik idéer.

Jag var riktigt trött imorse, orkade verkligen inte gå upp så kom upp runt åtta. Vilket innebar att jag fick skynda mig, och ont i huvudet hade jag också. Men gick iallafall upp och åt lite frukost så runt fem över halv nio kom jag iväg. Cyklade med Isabelle och Anna, vi hann precis innan vi började. Otroligt seg dag idag igen, men blev godkänd på ma15 och hann skriva lite på drog berättelsen till jagkursen. Slutade tre och skynda mig då ner till idrottshuset, jag var riktigt snabb. Hann på 10min. Fick vänta på Frida en stund, för hon hade tydligen haft idrott så det tog lite längre tid. Vi simmade en halvtimme sen basta vi en stund. Skönt faktiskt. En glass blev det också innan båda var tvunga att cykla hem. Så nu sitter jag här och ska nog snart gå ner och värma lite mat. Sen ska jag städa och fixa på mitt rum, så jag kan bo där nere snart. Bor ju i gästrummet just nu.. Haha.
Puss!


Dagens låt 3/11.


Pussycat dolls - I hate this part

JOAR DISCO!










(sorry frida, jag var tvungen :$)


(kass mobilkamera, jag vet)

I hate this part right here.. ♫

.. min nya favoritlåt! Kommer nog lägga upp den som dagens låt. :)
Men iallafall.. Runt fyra mötte jag Frida, hon tog dock rätt lång tid på sig, fast hon ringde och sa att hon inte hade hittat sina nycklar och fyra minuter efter det var hon framme där jag stod och vänta på henne. Snabb va hon idag. Vi gjorde inte så mycket, prata och sen var det dags att byta om för träning. Smarta som vi är gör vi det klockan sex, en kvart innan vi måste åka, och jag hittar självklart inte mina nycklar. Letade i jackan och överallt så det sluta att jag fick ta min reservnyckel, men typiskt nog så när jag skulle stoppa ned nyckeln i jackan innan vi skulle gå in till idrottshuset, så hittade jag mina vanliga nycklar! Lucky me, att jag hittade de iaf. Tränade i två timmar. Fast så fasligt jobbigt var det ändå inte. Åkte hem vid halv nio så då blev det hopp in i duschen. Tog lite långdusch, då jag har ont i huvudet. Fan mina linser borde komma nu, det kan väl inte ta en månad för bara ett par linser?
Nu tänkte jag lägga in lite bilder från discot blandannat, för jag lyckades få några bilder. :)
PUSS! ♥


Jag har gett upp.

Haha, det här funkar inte. Jag kan helt enkelt inte plugga, men jag har bestämt mig, imorgon ska jag plugga, jag måste. Vare sig jag vill eller inte, jag ska plugga. Annars vet jag inte vad jag gör.
Just nu är jag sugen på att prata. Haha, men jag har ingen att prata med. Men jag får väl hoppas att jag snart träffar Frida iallafall. Hon måste bara äta först. Fast iofs kan hon ju inte äta middag halv fyra när vi ska träna halv åtta. :P
Men..
hoppas kan man alltid göra. Jag sitter här och skriver om ingenting, bara för att jag inte har någon att prata med, haha. Jag har liv :)

Engelska.

Har sett ett avsnitt av One tree hill nu. Ska börja plugga, göra engelska och kanske lite jagkurs. Tråkigt, men jag lyssnar på lite bra musik iallafall. Snart ringer nog Frida hoppas jag, för nu har hon slutat. Blir väl en stunds pratande med henne då. Nej men nu måste jag göra engelska, något som jag är riktigt riktigt dålig i. Jag vill fan kunna allt, så att det går asfort att plugga..


Slut med lov - dags för plugg! :(

Ja då har första skoldagen efter lovet gått då. Extremt tråkigt faktiskt. Jag vill ha lov, jämt! Fyfan vad skönt. Tänkte slänga in ett inlägg imorse då jag hade jättemycket tid över när jag var klar, men då strula internet istället.. Hände faktiskt ingenting speciellt. Men nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av one tree hill innan jag sedan måste plugga :(
Hörs sen :)
Puss!

Godnatt!

Nu ska jag sova. Godnatt och sov så gott!

Jag hänger på..


.. inte för att de är de snyggaste, men de är så otroligt sköna!
Så ett par såna här från Ellos ska nog klickas hem så fort som möjligt :)

Dagens låt 2/11.


Amy Mcdonald - This is the life

L i s t a

HUR
Svarar du i telefonen: hallå/tjenare/hej det är nathalie
Gör du när du är kär i fel person? ingen aning faktiskt
Tycker du om gul-bil-leken : usch nej!
Mycket pengar har du i plånboken just nu: typ tvåhundraåtta och femtio, fast jag vet inte hur mycket jag har på kortet.
Mycket är klockan: 22.20
Hur många kontakter har du på msn: runt 230
Spenderar du en regnig dag bäst: myser med en bra film :)

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står det? från: isabelle lidberg. står: okej vart bor dom då? haha<3
Pratar du med på msn just? frida :D
Ringde dig senast? mamma.
Pussade dig senast? typ jag vet inte? ;b
Vill du kasta en sten i huvudet på? haha, ingen.
Saknar du mest just nu? frida och sara <3
Ska du träffa imorgon? alla i skolan
Sov du med senast? världens bästa frida! :D
Vem fick du senast sms av? sara

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: ja, vem har inte?
Gråtit en hel natt: nej inte riktigt
Druckit så du spytt: gud nej
Åkt vattenskidor: haha nej
Åkt rullstol: a på sjukhus
Gjort en bakåtkullerbytta: ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: haha jo.
Haft träningsvärk: joo
Önskat att du var det andra könet: faktiskt inte ;)

Ojojoj..

.. första gången idag att jag sitter vid datan. Var länge sen jag bara var inne på datan en gång på en dag. Haha, jag är nästan lite imponerad över mig själv. Vad tror ni jag har gjort istället för att sitta här? Jo det tänkte jag nu berätta.
Vaknade nere i farmors tv rum runt tio imorse. Hade ju drömt om att göra om i mitt rum och garderober, haha. Fast jag vet varför, jag och mamma satt inne och kolla runt lite på blocket. Och så hittade vi en garderob, men då när vi såg det var klockan halv tolv på kvällen, så då vågade vi inte ringa, så vi skickade ett sms istället. Då ringde han som skulle sälja garderoben upp, och vi fick den! Så idag hämtade pappa och farfar den. Runt ett åkte jag och mamma till Nacka forum, de har ju gjort om sen sist jag var där. Och wow vilken skillnad det var!  Fick med mig ett par jeans, ett vitt brottarlinne och ett par leggings. Tack mamma! När vi åkte därifrån blev det en jävla kaos när vi skulle pumpa däcken. Saken man skulle pumpa med sög ut luften från en däcket framför allt, vilket ledde till att mamma blev asarg. Haha, jag skämdes nästan. Sen efter typ hundra år, då kom vi iväg från statiol, med pumpade däck! Vid halv tre var vi hemma.
Då kom Sara, som imorgon det lyllobarnet åker till Thailand. Gud vad jag är avundsjuk! Fast ioförsig borde jag inte det, då jag om bara lite mer än en månad åker till Sydafrika. Fast jag är avundsjuk ändå!
Ungefär direkt när hon kom, efter jag hade ätit lite så gick vi till coop. Vi var ju tvunga att köpa vax efter som jag skulle vaxa hennes ben. Haha. Så det gjorde vi när vi kom hem. Blev promenad dit eftersom hon upptäckte att hon hade punka på framdäcket. Vid halv fem cyklade vi upp till henne. Gjorde nästan ingenting där utan drog vidare till be-hallen istället för att kolla på fotboll. Killarna hade futsalsmatch nämligen. De vann med 6-1 så jag får väl ta och gratulera till vinsten, grattis grattis!
Nej men nu orkar jag inte skriva så mycket mer på just det här inlägget. Får se om jag orkar skriva något mer annars hörs vi imorgon.
Puss godnatt!

Halv elva.

Sitter här med mamma bror och farmor framför tv, fast jag tittar inte. Det är stjärnor på is och det är jättedåligt..
haha, fast nu är det slut så nu ska jag försöka komma in på blocket som inte funka förut.. :P
Sen ska jag sova,
puss godnatt :)

Jag har tråkigt.

Somsagt, jag har supertråkigt. Vill inte sitta och glo på tv med de andra då de kollar på Stjärnor på is. Usch, det är dåligt. Därför slänger jag upp lite inlägg här. Har dock ingen kabel till mobilen så kan inte slänga upp någon dagens outfit. Men kan rabbla upp den utan bild istället.
Jeans, H&M
Svart brottarlinne, JC
Grå tshirt med svart döskalletryck, JC (ny)
Svart munkjacka, Ellos

Det är precis det jag har på mig, om man bortser från underkläderna ;)
Vad har ni på er idag?

:-)

Lite länkar:
Designa dina egna knappar!
Gratis parlino kontantkort!
Vinn en iPhone!
Slut på pengar på mobilen? Skicka gratis sms här!


Supergratis.se

Sugen på gratissaker, presentkort, biocheckar? Eller varför inte kondomer eller trisslotter? Eller en månadsvip på playahead?
Bli då medlem på Supergratis.se, du samlar lätt poäng genom att bara klicka på såkallade klicklänkar, nyhetsbrev eller värva t.ex.
Tveka inte, utan bli medlem direkt! :D

http://www.SuperGratis.se/?r=50256


<3

Välj en vän
Skriv ner vilken vän du valde: Frida Norrström
Du ska vara helt ärlig när du svarar på de här frågorna.


När träffades ni sist?  idag
Hur nära är ni varandra? jättenära.
Är detta din närmsta vän? ja, en av dom närmaste <3
Vad är hans/hennes bästa egenskap? hm, allt med henne är bra men om jag måste säga en sak så får det bli.. hm.. hon blir väldigt sällan sur, och om hon blir det så varar det jättekort tid.
Har ni många minnen ihop? hur många som helst!
Litar du på henne/honom? ja, mer än till 110%
Hur länge har ni känt varandra? sju år, men vi har endast varit så här bra kompisar i ett halv år typ.
Hur ofta träffas ni? nästan varje dag. :) <3
Har ni varit utomlands tillsammans? nej, men vill ! :)
Har ni festat tillsammans? självklart! :D
Hur gammal är hon/han?  13 år
Har du sett honom/henne gråta? nej, inte vad jag vet. <3
Har du sett han/hon vara riktigt arg? hahaha, jo! ;) <3
Vad skulle du göra om denna personen dog? jag skulle dö tsm med henne! nej men jag skulle helt enkelt inte hunna klara mig utan henne! <3
Har du sagt "Jag älskar dig" till denna personen? many times :) <3
Brukar ni skratta tillsammans? always! det går inte att inte skratta när man är med henne ;)<3
Saknar du denna person nu? ja! för hon är i enkpg och jag är i sthlm.. :( <3
Har du varit svartsjuk på denna personen? jo det har jag nog :P


Frida jag kommer alltid att älska dig! <3

Musiktips?

Nu äre såhär att jag sitter och tänkte rensa igenom hela min data (inte för att det är så jättemkt men endå). Och tänkte då radera nästan alla mina låtar som jag har pga. att dom är gamla och dåliga, då vill jag hellre in med ny musik. Så jag tänkte, ni som läser den här bloggen kanske skulle kunna skriva era favoritlåtar? :)

Dagens låt 1/11.


Coldplay - Viva la vida

STOCKHOLM - Here I am.

Tjenare, hur har eran dag varit?
Min har väl vart sådär, började väl ganska bra med fotbollsträning. Även fast det var ett jäkla larm som tjöt varannan sekund i sisådär fyrtiofem minuter! Usch, det kan man kalla huvudvärk och ont i öronen. 
När jag kom hem hade jag ingen aptit alls, peta i mig pyttepyttelite mat innan det sedan blev dusch för min del. Bytte om och fixade lite innan vi sedan skulle åka till sthlm. Stannade på Maxi först, jag ville ju ha godis. Nu har jag varit i sthlm i två timmar. Har übertråkigt, för om jag inte har nämt att jag är hos min farmor och farfar. Inte direkt det roligaste. Just nu är jag vrålhungrig också så jag hoppas att maten strax är klar. Har ju inte ätit så mycket idag.
Märkte påvägen hit att de har gjort om Nacka forum, eftersom vi åker förbi där för min farmor och farfar bor här i Nacka. Så dit är jag suger på att åka och kika.
Puss :*

RSS 2.0